Idag har jag helt specialiserat mig på det Veganska/Raw Food köket. Alla mina rätter är egenkomponerade och genomtänkta så att kroppen till fullo ska få i sig allt den behöver för att prestera och hålla sig mätt länge. De är fullspäckade med protein, fiber, fullkorn, antioxidanter, mörka bladgrönsaker samt näringsämnen med antiinflammatoriska egenskaper. Jag använder även naturligt glutenfria kolhydrater. Allt för att kroppen ska må bra och smaklökarna, ja dom ska jubla.

YogaBar grundades 2018. Resan hit var lång och inspirerande. Tanken var att skapa mat som läker, är näringsrik, varierad och samtidigt gudomligt god.


Jag utbildade mig till gourmet kock på den anrika skolan Ashburton Cookery School i Devon, England. Efter det arbetade jag i många år som gourmetkock på lyxyachter på bl.a de Brittiska Jungfruöarna och St. Barth i Karibien. Det var ett både tufft och spännande yrke och jag lagade otroligt många olika sorters Gourmetmat, då nya gäster hyrde båtarna veckovis med väldigt olika och specifika önskemål.

Min specialitet var fusion. Jag har även plockat min inspiration från flertal delar av världen då jag spenderade 9 år som utlandssvensk. Hälsa har alltid varit viktigt för mig på många olika plan och därför utbildade jag mig även till Yogalärare på Sivanandas Ashram på Bahamas.


Ecotänk..

Närodlat, ekologiskt och gärna bioorganiskt.

 Vi handlar själva in våra råvaror med vår fina lådcykel varje dag.

Viktigast för oss är kvalitet och miljö.

Alla våra produkter är i största möjliga mån ekologiska och närodlade


Varmt Välkomna

Maria Ljungstrand